Inmeten, montage en levering

Waarom laten inmeten?

U kiest voor een product op maat en wat is er nu mooier, dan dat deze ook echt 100% tot op de millimeter op maat is? Juist….niets! Ons inmeet team komt bij u thuis, om samen met u naar perfectie te streven. Zij houden rekening met schuine zijden, afschot van de vloer, welk beslag het beste gebruikt kan worden en natuurlijk met uw wensen tot betrekking op de kleur van het glas en het beslag. Maar voor ons team gaat het inmeten van de douche verder dan dit. Zij zullen tevens bepalen of de gewenste opstelling bij u bijvoorbeeld door de deur past, via de trap omhoog kan, en of er eventueel andere mogelijke obstakels zijn die dit kunnen bemoeilijken. U bent na het inmeten door ons team verzekerd dat uw opstelling volledig naar uw wens is, 100% op maat is en op de juiste bestemming geplaatst kan worden.

Zelf inmeten
Wij gaan er vanuit dat als u de inmeting zelf verricht, de wanden en hoeken recht en haaks zijn, en u ons strakke maten opgeeft. Op basis hiervan maken wij de tekening en houden wij rekening met de maten voor beslag en/of afdichtingen. Mocht bij levering blijken dat er iets verkeerd is gegaan met het inmeten en het doorgeven van de maten, dan zijn wij hier niet aansprakelijk voor. Zelf inmeten is dus geheel voor eigen risico, en omdat het een speciaal voor u geproduceerd product betreft is afname hiervan verplicht.

Waarom laten monteren?

Een maatwerk douchewand komt het beste tot zijn recht als deze professioneel en met kennis gemonteerd wordt. De montage is een secuur werk en vereist ervaring, inzicht en voorzichtigheid. Ook gehard glas blijft glas en kan dus breken als er iets in de handelingen fout gaat. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren bij de montage door ons team, dan krijgt u natuurlijk kosteloos een nieuw glaspaneel welke uiteraard ook gemonteerd zal worden door ons team.

Bijkomend voordeel bij montage is dat uw douche kosteloos bij u thuis geleverd wordt, want ons montageteam neemt deze uiteraard zelf mee.

Zelf monteren
Bij het zelf monteren maakt u het liefst gebruik van glaszuigers en speciale handschoenen om het glas mee te verwerken. Voorkom stoten en het rusten van de glasplaat op de kale vloer, dit kan breken van het glas veroorzaken. Wij zijn niet aansprakelijk voor het breken van het glas tijdens het zelf vervoeren, verplaatsen of monteren hiervan. Een nieuw paneel kunt u natuurlijk altijd nabestellen bij ons, tegen hetzelfde tarief als eerder overeengekomen. 

Levering

Levering

Als u er voor kiest uw douche door ons te laten monteren, dan neemt ons montageteam deze uiteraard kosteloos voor u mee, en zal deze zelf naar de benodigde verdieping en vertrek brengen waarna de montage uitgevoerd zal worden. Kiest u ervoor de douche zelf te monteren dan zullen wij uw douche aan huis leveren. De prijs hiervoor is op aanvraag en levering vind plaats op afspraak van datum en dagdeel en tot over de eerste drempel van huis of wooncomplex.

Gemakkelijk achter de kosten van uw nieuwe douche komen?